Дубълът на Ботев изигра най-слабия си мач от началото на сезона

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
20:28 / 03.10.2021
3348
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) изигра най-слабия си мач от началото на сезона и в среща от 12-ия кръг на Втора лига загуби с 0:1 от Спортист (Своге). Двубоят се игра на базата в Коматево, а гостите заслужено се поздравиха с успеха с оглед множеството положения пред вратата на ботевистите.

Жълто-черните бяха много припряни в действията си, а в играта им липсваше познатото разнообразие в атака. В последните 15 минути пък гостите заложиха на много грозни действия по терена и всячески бавеха времето, а вратарят им си навлече гнева на публиката.

В 10-ата минута опитният Деян Христов се отчете с фрапантен пропуск, след като се озова с топка в крака пред опразнената врата на границата на наказателното поле, но при опита за удар заби крака си в тревата и Ханкич улови. Секунди по-късно опасен удар с глава мина на метър от вратата на Ботев.

В 18-ата минута нов пропуск на номер 18 - игралият и в Ботев (Пд) Деян Христов, като този път Хидайет Ханкич се намеси отлично, избивайки удара с глава.

В 73-ата минута след центриране от фаул Деян Христов, известен още с прозвището си Терминатора, засече с глава в мрежата за 0:1.

Ботев започна в състав:

Хидайет Ханкич, Димитър Балинов, Станислав Работов, Мартин Христов, Мите Цикарски, Димитър Пройчев, Пламен Цончев, Петър Вуцов, Благовест Данчев, Никола Гелин, Иван Василев

Резерви: Християн Славков, Юсеин Касов, Стефан Попов, Габриел Земярски, Петър Итов, Венцислав Богданов, Благовест Величков


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).