Дубълът на Локо отнесе най-тежката си загуба през сезона

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
19:07 / 02.10.2021
5361
Дублиращият отбор на Локомотив Пловдив отнесе най-тежката си загуба от началото на сезона в Трета лига - Югоизточна група. Черно-белите отстъпиха на лидера Левски (Крумовград) с 0:5 в мач от 9-ия кръг, който се игра на стадиона в Крумовград.

Както е известно, тимът на домакините е воден от потомствения локомотивец Стефан Генов - Чечо, който в кариерата си има над 15-годишен трудов стаж като треньор на "Лаута".

Джунейт Яшар откри головата сметка за Левски, а другите попадения бяха дело на Петър Христов и Беркай Халил, който се разписа два пъти. Петият гол в мача всъщност бе автогол на Антон Коспартов.

Така възпитаниците на Марчо Дафчев и Христо Колев останаха с актив от 6 точки на 16-о място във временното класиране. Черно-белите са с мач по-малко, а зад тях в подреждането са единствено отборите на Несебър (5 точки) и Розова долина (0 точки).

Локо II игра в състав:

Кристиан Томов, Видол Сейменски, Тодор Павлов, Петър Петров, Ангел Табаков, Иван Михайлов, Тони Лесов, Иван Узунов, Иван Арамазов, Александър Колев, Велислав Шопов.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).