Локо продава и Георги Минчев, трансферът на Карагарен отложен за зимата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:29 / 23.06.2021
3767
Трети трансфер в посока чужбина може да осъществи Локомотив Пловдив. На "Лаута" са получили оферта за Бирсент Карагарен, но продажбата му се отлага за зимната пауза. Не така обаче стоят нещата с Георги Минчев.

"Черно-белите“ са получили солидно предложение и за него. Първоначално собственикът на клуба Христо Крушарски е бил готов да го отхвърли, но е бил убеден от останалите в клуба, че е по-добре да го приеме, твърди в днешния си брой "Мач Телеграф". Според информация на вестника в касата на Локомотив ще влязат над 300 000 евро при продажбата на стрелеца.

Георги Минчев дойде през миналото лято в Пловдив със свободен трансфер от Царско село. Той записа 30 мача за първенство, в които отбеляза 9 гола. Нападателят блесна с попадението си срещу Тотнъм при загубата с 1:2 в Лига Европа, както и с красивия си гол при рекордната в историята на пловдивското дерби победа с 6:0 над Ботев.

Локомотив вече успя да продаде двама от титулярите си. Вратарят Мартин Луков поема към Саудитска Арабия, където ще подсили Ал Тай. Героят от финала за Купата с ЦСКА-София Момчил Цветанов пък заминава към Южна Корея.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).