В Словачко: Най-трудният съперник! В България управлява Лудогорец и след това Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
11:44 / 17.06.2021
7946
В лагера на чешкия Словачко не са особено доволни от жребия за Лига на конференциите, който противопостави техния тим срещу Локомотив Пловдив във втория предваритилен кръг, видя Plovdiv24.bg.

"Това е вицешампионът в българската лига и може би това е най-трудният съперник, който можехме да получим. От друга страна, ще бъде интересно сравнение. В България управлява Лудогорец, а Пловдив е на второ място, така че определено противникът е качествен и в началото на сезона това за нас ще бъде огромен тест", заяви пред клубния сайт на Словачко защитникът Михал Кадлец, който е и капитан на отбора.

"Когато погледнах възможните ни съперници, не исках Пловдив. Но според мен шансовете са балансирани. Отборът, който ще има по-добра моментна форма, той ще продължи в следващия кръг", допълва 36-годишният ветеран, за когото предстоящият сблъсък ще е негов дебют срещу български клуб.

"Играл съм срещу националния отбор на България, но не и срещу техен клубен тим", завърши Михал Кадлец, който има в кариерата си 69 мача за Чехия с 8 отбелязани гола.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).