Зингаревич отново е в Пловдив! Ще придобие ли най-после акциите на Ботев?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (12)
10:34 / 16.06.2021
7723
Руският бизнесмен Антон Зингаревич отново е в Пловдив. Привържениците на Ботев очакват вече половин година той да придобие акциите на клуба.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че на 11 юни изпълнителният директор на "канарите" Даниел Сереидо обяви на пресконференция, че "най-късно до края на следващата седмица" Зингаревич ще придобие акциите.

Още на 20 януари Антон Зингаревич бе избран в новия Съвет на директорите на ПФК Ботев. Другите членове са сънародникът му Александър Ослан, Илиян Филипов, Георги Христосков и Слави Микински. Този съвет обаче все още не е вписан в търговския регистър.

С идването на Зингаревич в Пловдив е свързано и другото очаквано с огромен интерес събитие от "жълто-черната" общност - подписването на нов договор с Тодор Неделев. В момента звездата на тима тренира с отбора, но официално е свободен агент.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).