ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Иво и Тяна криели победата 2 месеца, ще се женят за трети път!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:36 / 30.05.2021Коментари (0)75305
“Финалът ще е на живо", “ще се гласува с есемеси", “отпадналите двойки ще избират победителя в предаването "Един за друг" - разказвайки тези различни версии, Иво и Тяна Пресолски крият победата си от познати и приятели близо два месеца, след като тя вече е факт.

Двамата спечелиха втория сезон на шоуто, като нито веднъж не са били застрашени от изгонване. Двойката раздели наградата си от 88 430 лв. с конкурентите си Тина и Станимир, които през цялото време са им били фаворити.

“За нас беше много неприятно да се изправим срещу Тина и Миро, не искахме да ги побеждаваме. Ако не бяхме спечелили ние, искахме със сигурност те да спечелят. На финала се изправихме срещу нашите фаворити и нямаше как спортната ни злоба да е на максимум. Вечерта преди финала решихме, че ако спечелим, ще си поделим наградата", разказва семейство Пресолски. 

По-големият оптимист от двамата е Иво. Той е почти сигурен, че ще стигнат до финал, а след това и че ще спечелят. Според него те са физически подготвени и не се поддават на напрежението. Тяна не си е представяла, че ще вземат наградата. Инициаторът за участието им в предаването е Тяна. Щом вижда, че ще има кастинг, съобщава на Иво и той веднага се съгласява.

Цялото семейство гледа първия сезон и много харесва игрите. За разлика от други двойки, които си признават, че за да се подготвят за предаването, гледат по няколко пъти епизодите и повтарят някои от игрите, победителите отиват без предварителни тренировки. Единственото, което е можело да помогне в предизвикателствата на предаването, е смяната на гума. Седмица преди да влязат в “Един за друг", на Тяна ѝ се налага да смени гумата на колата, а известно време след това и в играта.

Когато Иво ѝ показва как да го направи, тя намира монтьорската част за скучна и не се вслушва много в съветите на съпруга си. Двойката премина през различни предизвикателства - ходене по въже, скок с бънджи, познаване характера на другия и много други. Тяна съжалява само затова, че не е успяла да покаже логическото си мислене чрез игрите. Естествени и непринудени, Тяна и Иво открито говорят за проблемите в семейния им живот.

Те са заедно от 19 г., женили са се два пъти и им предстои трета сватба. От различни квартали в София двамата попадат в една детска градина. Тяна нарича това “кармична връзка" и вярва, че е дело на съдбата да се срещнат. Това се случва за втори път, когато Тяна и Иво учат в една и съща гимназия и в един клас.

Тя е отличничка и много старателна по всички предмети, а той играе баскетбол и компютърни игри. Двамата стават приятели и в продължение на пет години нямат други отношения. “Изведнъж Тяна се промени, разцъфна като цвете и я погледнах с други очи", спомня си Иво. Влюбването на Тяна настъпва, когато Иво пораства и вече не е висок до рамото ѝ.

Въпреки че е притеснен от реакцията на съученичката си, първото любовно признание е по време на купон. За този момент Тяна не приема насериозно Иво и не желае да се обвързва. След като завършват училище, тя записва да учи в Албена и не предполага, че отношенията им ще се запазят. Противно на очакванията ѝ, приятелят ѝ не спира да упорства и пътува почти всеки уикенд, за да се видят.

От разстояние двамата поддържат връзка година и половина. След това Тяна се връща в София и постепенно заживяват заедно. Неочаквано за нея Иво ѝ предлага брак. “На Бъдни вечер след 00,00 ч. реших да я изненадам. Никой не знаеше, само на сестра ми бях споделил, че искам да ѝ предлагам брак. Почуках на прозореца ѝ, вече беше заспала и се зачуди какво правя там посред нощ. Паднах на колене и измрънках нещо от рода на “Ще се омъжиш ли за мен?". Тя веднага се съгласи, без да се зачуди", разказва фотографът по професия.

Двамата са на мнение, че примера за дълъг съвместен живот, започнал от ранна възраст, са го взели от родителите си. Според тях много бракове се разпадат, защото един от двамата бързо се отказва и търси щастието другаде. При тях това не се случва дори когато Иво изневерява на Тяна. Заедно превъзмогват проблемите помежду си и вместо да се откажат от семейството, планират втората си сватба и третото си дете. Именно в общите им планове се корени рецептата за щастлива връзка.

“Непрекъснато планираме неща заедно и не се оставяме на всекидневието, защото то убива романтиката", категорична е Тяна, която е мениджър на студиа за красота в София. “Всяка година плануваме екскурзия за нас двамата, през уикенд ходим на кино и се стараем на обяд или вечеря да сме заедно", допълва тя. Всяка седмица излизат на разходка с трите си деца, които са на 13, 8 и 2 години. Любимо им е да ходят до Докторската градинка и да ядат сладолед, както и да карат колело, ролери и тротинетка. Сега на двойката ѝ предстои да посещава уроци по танци и да учи гръцки език.

“Нучили сме се да си угаждаме. Иво ми се навива на акъла за гръцкия, аз пък правя неща, които на него му харесват", разказва Тяна. Навиците си ги изграждат заедно и умеят да се съобразяват един с друг. Двамата не се карат, защото изясняват всички неразбирателства помежду си, пише "24 часа". Заедно си организират романтични преживявания и не чакат другият да се сети да направи изненада. През последните години Тяна е научила Иво всяка седмица да купува свежи цветя, които да слагат на масата. “Всъщност се научихме, като му казвах - ще минеш ли да ми купиш цветя? След няколко дни, когато започват да увяхват, му напомням, че трябва да ги сменим. Сега вече няма нужда от подсещане", казва Тяна.



Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: