Едо: Страх ме е за бъдещето на клуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:13 / 30.09.2005
987
Днес старши-треньорът на Локо Пловдив даде пресконференция във връзка с вчерашната загуба на пловдивския тим срещу английския Болтън в реванша от първия кръг за Купата на УЕФА.

"Ако бяхме отстранили Болтън и продължили напред, всичко щеше вече да е ясно. Сега обаче неизвестността е пред нас и това ме плаши. Страх ме е, че отборът може да се разпадне", каза Ераносян и допълни: "Тогава всеки един специалист у нас ще може да го води, така че няма да имат нужда от мен. Аз обаче съм последният, който ще изостави Локомотив в трудния момент. Бях сигурен, че ще успеем да победим след като поведохме. Явно обаче не бях включил в сметките си последните 11 минути. Извинявам се и на феновете, които биха толкова път до Бургас."

Ераносян каза обаче, че ако неяснотата остане той може да напусне отбора преди края на октомври. Той сподели, че и футболистите в клуба се чувстват несигурни в създалата се ситуация.

Утре локомотивци ще проведат тренировка, след което заминават за София за гостуването на столичния им съименник.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).