Хидетоши Наката: Победихме щастливо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:35 / 30.09.2005
890
Победихме щастливо, но това е част от играта, заяви след мача за "7 дни спорт" звездата на Болтън Хидетоши Наката. Според японеца неговият тим е заслужавал да спечели, защото е упражнил голям натиск в последните 10 минути.

- Много труден мач за нас, но все пак съм доволен от крайния изход - обяви на пресконференцията мениджърът на Болтън Сам Алърдайс. - Локомотив вкара фантастичен гол. Моите футболисти обаче се справиха много добре с поставените им задачи. Имахме и късмет. Наистина пуснах малко късно резервите си, но видяхте, че те обърнаха развоя на срещата. Досега сме изиграли девет мача и загубихме само един. Сега ни предстои да се възстановим и да продължим напред. Лично аз не очаквах да дойдат толкова много наши фенове на стадиона. Мисля, че бяха около 3000, и те също ни помогнаха да победим, завърши мениджърът на Болтън. Информацията е на "7 дни спорт".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).