Гецата: Стилът на Ботев (Пд) е като хаус мюзик от 80-те - всеки танцува в негов си ритъм

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
15:02 / 23.04.2021
3934
Бившият футболист на Марица (Пд), Ботев (Пд) и ЦСКА Георги Георгиев - Гецата анализира мачовете от 25-ия кръг в Първа лига. Халфът, който бе част от националния тим, спечелил четвърто място на световното в САЩ, коментира играта на пловдивските Локомотив и Ботев.

"Минималната победа на Локомотив (Пловдив) с 1:0 срещу Левски не отразява категоричното превъзходство на домакините. Отборът на Тунчев пропиля 4-5 чисти положения, а през второто полувреме останах с впечатлението, че малко подцени съперника. Това можеше да коства трите точки, ако в последната секунда на мястото на Насиру Мохамед бе някой друг играч. Защото този футболист явно за първи път в живота си стреля с глава...няма друго обяснение как от подобна идеална позиция не уцели вратата. За съжаление половината от Левски не могат да подават с вътрешната част на ходилото", заяви Гецата в анализа си за gong.bg.

Ето какво още каза пловдивчанинът:

Локомотив продължава да показва стабилност във всеки мач и според мен е фаворит за второто място. Пет точки преднина в оставащите 6 мача до края могат трудно могат да бъдат пропилени, макар че няма невъзможни неща. Но не вярвам да се сринат. При  Александър Тунчев тимът играе в същата схема и същите играчи, но има повече идеи в атака. Надявам се обаче през лятото Локомотив да бъде готов да играе и в други тактически постройки.

Ботев (Пловдив) за пореден път разочарова при загубата от Черно море. Уж са ми съграждани, а само вратарят Георги Аргилашки е от Пловдив. И Тошко Неделев, ама той е контузен. Първенството скоро ще свърши, а нито аз, нито феновете знаем имената на тези момчета, които обличат жълто-черната фланелка. Напълни се отбора с играчи от Дания, Нидерландия, Бразилия. Хубаво, ама идват от втора и трета дивизия. И не се получава.

Имаше няколко добри резултати, но те са по-скоро плод на случайност. Стилът на Ботев ми напомня за хаус мюзик от 80-те години - всеки танцува в негов си ритъм. Показателен беше и предния двубой със Славия, в който можеше да бъдат разгромени.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).