Акрапович отново се върна в Пловдив! Ще има ли нов ангажимент?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
13:03 / 22.04.2021
26811
Бившият треньор на Локомотив Бруно Акрапович отново се върна в Пловдив, видя репортер на Plovdiv24.bg. Останалият без работа босненец, който до скоро бе при семейството си, от няколко дни е на хотел в града и провежда различни срещи.

Наставникът, който спечели с Локомотив две Купи на България и една Суперкупа на страната, но след това позорно напусна и пое ЦСКА-София, не пропуска да се разхожда ежедневно по Главната в града под тепетата. Вчера Бруно е бил забелязан да провежда "работен обяд" с двама мъже в заведение в центъра на Пловдив, като най-вероятно става въпрос за нов професионален ангажимент, потвърди сигурен наш източник.

Завръщането на Акрапович в Пловдив съвпада с напускането на Димитър Димитров - Херо като старши треньор на Берое. Твърде вероятно е босненският специалист вече да е изслушал предложение на ръководството на старозагорския клуб да поеме отбора за следващия сезон, уточнява източникът ни.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).