Слави Шопов блесна с 3 асистенции за резервите на Хееренвеен

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:46 / 13.04.2021
1738
Бившият футболист на Ботев (Пд) Станислав Шопов игра цял мач за Хееренвеен при разгрома с 9:1 срещу Витес в двубой от поредния кръг в лигата на резервите в Нидерландия. Юношеският национал на България беше поставен на любимата му позиция като атакуващ халф зад централния нападател и се отличи с три асистенции.

Шопов подаде за петия, седмия и осмия гол във вратата на тима от Арнем, като всичките тези попадения паднаха през второто полувреме.

Вторият отбор на Хееренвеен беше воден от един от помощник-треньорите на първата формация Джефри Талан, както и от старши-треньора на младежите до 21 години Рони Пандер. Освен Станислав Шопов, от първия тим в тази среща играха Сибен де Вале, Хамди Акуйоби, Рами Хаял и централният нападател Ариен ван дер Хайде.

Бившето "канарче" бе продаден на Хееренвеен в началото на октомври 2020 година, но до този момент все още не е направил дебют за мъжкия тим на синьо-белите в официален мач.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).