Бруно: В България не бих работил само в Ботев (Пд) и Левски! Крушарски да ми плати!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
08:58 / 01.04.2021
6716
Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София Бруно Акрапович направи кратък обзор на близо 4-годишния си престой в България. Босненецът отново се върна на старата си теза, че хората, които работят в Локо, не обичат клуба.

"Имах фантастично време в Пловдив. Преди три години никой не ме познаваше, а сега всички. Направих добро име тук. България е фантастична страна. Дали бих станал треньор отново тук? Левски отпада като вариант, Ботев (Пд) също отпада, така че може да се върна в друг отбор", заяви Акрапович в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт.

"Аз обичам Локо Пловдив и ЦСКА. Хората, които работят в Локо Пловдив, обаче не обичат клуба. Но Локомотив ще го има и без Акрапович и без тези хора. Клубът има фантастична аура, но не се работи така. За евентуално връщане на "Лаута"? Първо Христо Крушарски трябва да плати сметката, която ми дължи, и тогава може да говорим. Мисля, че това няма да стане", допълни още босненецът.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).