Националният отбор по колоездене тренира усилено в Колодрума за Гран При на Словения

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:17 / 24.03.2021
1896
Националният отбор по колоездене започна подготовка в зала "Колодрума" в Пловдив за голямо международно състезание Grand Prix Adria Mobil class 1.2 – шосе, което ще се състои в Словения на 28 март. То е част от международния календар на Българската федерация по колоездене и включва над 180 км надпревара и около 140 състезатели от България, Словения, Австрия, Хърватия, Италия и др.

Координаторът на националния отбор Радослав Константинов е избрал седем състезатели, които ще ни представят в надпреварата и те тренират усилено в пловдивската зала, която предлага изключително добри условия за подготовка.

Дни след  Grand Prix Adria Mobil състезателите ни ще участват и в колоездачна обиколка на живописния остров Родос в Гърция.

Националните ни състезатели активно се готвят на шосе, но при лошото време винаги  разчитат за  своите тренировки на  Многофункционална спортна зала "Колодрума“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).