Акрапович може да избяга от ЦСКА, както го направи от Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
09:19 / 18.03.2021
5624
Бруно Акрапович изненадващо може да избяга от ЦСКА-София така, както го направи в края на миналата година от Локомотив (Пловдив). Това може да стане, ако босненецът получи обаждане от шефовете на хърватския гранд Динамо (Загреб) да поеме "на пожар" тима.

Акрапович е на челно място в списъка за заместник на подалия оставка Зоран Мамич. Съдебните драми около досегашния наставник и спортен директор на "модрите“ провокираха спешен кастинг за негов наследник, твърди "Мач Телеграф". Мамич не може да работи като директор и треньор в спортни клубове, след като Върховният съд в Хърватия го осъди на 4 години и 8 месеца за финансови измами и обсебване на крупни суми.

В управата на Динамо тежката дума продължава да е на по-големия брат на Зоран Мамич - Здравко, макар той да се укрива извън страната заради ефективна присъда от 6 години и половина за присвояване на около 15 милиона евро. Именно той преди години назначи в клуба приятеля на Акрапович Ивайло Петев, а сега помогна на първия треньор, вдигнал титла с Луцогорец, да застане начело на националния отбор на Босна и Херцеговина. 

Успехите на Бруно Акрапович с Локо (Пд) и резултатите му в ЦСКА-София се следят в Хърватия. Босненецът има опит в тамошния шампионат и доста добри контакти. Не случайно, докато правеше селекцията при "черно-белите“, най-често привличаше хървати.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).