Йосиф Миладинов към Антъни Иванов: Смешник! Кой се крие? Ела да ми го кажеш в очите!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
20:10 / 05.03.2021
7739
Плувец №1 на България за 2020 година Йосиф Миладинов развали приятелските си отношения със своя досегашен съотборник в националния отбор Антъни Иванов. Това стана след остра размяна на реплики и обвинения в социалната мрежа. Иванов, който в момента е в САЩ и оттам следи допинг скандала с трима от родните ни национали по плуване, отправи обвинения към Йосиф Миладинов и Калоян Лефтеров, че се крият, защото ги е страх.

Ето какво написа Антъни Иванов във Фейсбук:

"Няма да има нито истина, нито промяна. Всички са пили едно и също, който е хванат, хванат. Най-жалкото е, че очаквах повече от някои хора, които си мълчат и се крият, защото ги е страх. Няма как да бъдеш голям спортист, ако не си голям човек. Да се крият на Дианабад и това е. Оттук нататък, ако ще и световни рекорди да направи някой, подготвял се по тези лагери, няма да повярвам, че е чист. Смешно е. Живи и здрави това е последният ми коментар по темата".

Веднага последва остър отговор на Йосиф Миладинов:

"Кой се крие, смешник?! Вече прекаляваш с тези твои изказвания. Ако имаш нещо към нас или към мен, ще чакам като си дойдеш, да ми го кажеш в очите!", написа пловдивчанинът, който също като Иванов и Лефтеров има спечелена квота за олимпиадата в Токио.

Йосиф Миладинов бе подкрепен именно от Лефтеров в разразилия се скандал. "От какво се крием, не мога да разбера??? Повече не мога да слушам твоите изказвания. Никакъв морал!", написа Левтеров към Антъни Иванов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).