Валентич: Срам за футбола! Поне 100 пъти чух съдията да казва "стоп, стоп, стоп"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
14:48 / 03.03.2021
11206
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич обвини главния съдия Георги Давидов, че прекалено много е накъсвал играта и това е попречило на неговия тим в двубоя срещу ЦСКА 1948, завършил 1:2.

Ето какво каза босненският специалист, след като Ботев отпадна от турнира за Купата на България:

Горд съм с моите момчета, които изиграха най-добрия мач, откакто аз съм начело на отбора. След като допуснахме една индивидуална грешка, която доведе до гол, показахме добра игра. Но след това един човек реши, че трябва да убие темпото ни и да ни попречи да играем футбол. Това е срамно за футбола.

Никога не съм искал да коментирам съдийството, но това днес беше срамно. Това е причината днес българският футбол да няма нови звезди като Стоичков и Балъков. Недопустимо е такова съдийство. Поне сто пъти днес чух от рефера да вика: Стоп, стоп, стоп... Това не се вижда никъде в Европа. Днес аз останах доволен от начина, по който се борихме.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).