Акрапович неадекватен след нито един точен удар в Разград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
18:41 / 27.02.2021
7284
Доста неадекватно изказване направи старши треньорът на ЦСКА-София след загубата от лидера Лудогорец в Разград, при която отборът му не отправи нито един точен удар в очертанията на противниковата врата. Домакините победиха с 1:0 и вече имат преднина от 6 точки пред втория. Ето думите на босненския специалист Бруно Акрапович пред камерата на "Диема спорт":

"Първото полувреме го дадохме на противника без причина. Сега казах на футболистите - We are still in the game (Все още сме в играта - бел.ред.), ние сме тук и сме по-добри, това се виждаше на терена, по-добре сме подготвени и физически сме по-добри. Трябва да си концентриран пред вратата от първата секунда до края и да не даваш шанс на противника. Знам, че моят отбор може да го прави и затова не съм доволен“, коментира Акрапович.

"Понякога съдията ни спираше атаките без никаква причина. Имахме достатъчно възможност да уцелим вратата, но нямахме завършващия удар. Знаехме, че играчите на Лудогорец са бързи. На тренировките се подготвяхме, но мачът е съвсем друго нещо“, добави той.

"Със сигурност с новите попълнения ще се подобряват нещата. Да интегрираш четирима играчи, не е лесно за един треньор. Не можеш да очакваш те напълно да се разбират. С времето ще се подобрим, междувременно трябва и да събираме точки“.

"Ние сме в играта. Следващият път ще ги доминираме 90 минути. Второто полувреме ги въртяхме отляво надясно и отдясно наляво, беше въпрос на време да влезе една топка“.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).