Ерик Кабу също избяга от Христолов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:52 / 18.08.2009
6398
Ганаецът Ерик Кабу е поредният футболист на Ботев, който е напът да избяга от президента Димитър Христолов. На африканеца му писнало да си чака парите и да мизерства в Пловдив. Затова миналия петък 20-годишният нападател е пуснал предизвестие до Христолов за прекратяване на договора си. Срокът, в който босът трябва да се издължи на Кабу, изтече снощи. Ако Христолов не му брои дължимите 5 заплати, от днес младият ганаец става свободен агент.

С неговото напускане футболистите, тръгнали си или продадени от зимата досега, ще станат 23-ма, ако днес Арбитражният съд постанови прекратяването на договорите на Георги Аврамов и Красимир Кръстев.

Междувременно разбралият се да скъса с Ботев по взаимно съгласие Омониго Темиле е пред преминаване в азербайджанския Габала. Вчера започнаха преговорите между ръководството на азерите, футболиста и личния му агент Георги Градев. Договаряха се срокът на договора и личните условия на нигерийския халф.

До късно вчера не се знаеше дали е намерен треньор с необходимия лиценз "Про", който да води тима в следващия мач срещу Сливен. Временният треньор Владо Чернев, който има лиценз "А", няма право повече да седи на пейката. Наставникът от школата вчера бе в Монтана, за да ръководи дублиращия отбор срещу местния тим.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).