Всичко за финансирането на Локо - бюджет, дългове и таван на заплатите

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
22:40 / 17.02.2021
4734
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски хвърли яснота относно финансирането на клуба. Бизнесменът разкри подробности за годишния бюджет, натрупаните дългове и тавана на заплатите, който той е наложил на Лаута.

"През последните години се налага да работя все по-малко, но все пак средствата за издръжката на Локомотив не достигат. Когато една сделка пропадне или се отложи - това се отразява по веригата надолу. Началото в Локомотив беше много трудно. Започнахме от 2,5 млн., но стигнахме до 4,5 млн. и сега задържаме този бюджет", заяви клубният шеф в предаването "Игра в центъра с Вальо Грънчаров", продукция на Palms Bet.

"8 000 лева е горната граница на заплатите в Локомотив. Не може един в отбора да взима толкова, а друг – 20 000. Играчите си говорят помежду си, всичко се знае и е нормално да се дразнят", допълни Крушарски.

"Кандидати за акциите имаше само веднъж – един италианец дойде, но повече не се показа. Никой не е дошъл да ме попита как съм и за какво се боря. Всичкото, което правя, го правя с мои средства и с малки помощи от спонсори. Всяка година, около Нова година, аз имам проблеми с плащанията. Да, има забавяне на заплатите. Но вече 6-та година няма човек в Локомотив, който да каже, че не си е получил дължимото. Имаме 160 000 лева задължения към данъчните и още към 300 000 лева лихви. Нямаме задължения към бивши футболисти или пък към мениджъри", призна собственикът на черно-белите.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).