Крушарски: Феновете са ме псували и унижавали, но вече съм се разбрал с тях

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:40 / 17.02.2021
4317
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски каза изключително интересни неща за отношенията си с феновете на отбора, за това как управлява и каква е целта му. Бизнесменът за първи път обяви, че е преборил безсимптомно коронавируса.

"Феновете са ме псували и унижавали. Някои ми се извиниха, но някои ги е срам да ми се покажат. Аз искам да оставя следа след себе си, не да гледам колко съм хубав. Но с феновете вече съм се разбрал. Те да си гледат мачовете, а аз да си върша работата така, че мачовете да са интересни. Ако имат пари - да ги дават за отбора. Иначе аз мога и сам да си гледам мача. В момента ако имам малко помощ от някъде, Локомотив може да почне да се самоиздържа", заяви Христо Крушарски в предаването "Игра в центъра с Вальо Грънчаров", продукция на Palms Bet.

"От 3 години започнахме да надграждаме. Но тази 2021-ва за мен ще е най-добрата, защото интегрираме юношите. Аз накарах Гонзо да вземе сина си. Гонзо не искаше. Синът му беше 3 години при мен в Рилски спортист. Фугата ми каза, че момчето има качества и затова го взех в Локомотив", каза още собственикът на черно-белите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).