ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Рачков ще взима по 40 000 лв. заплата на месец в новото си шоу
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:08 / 12.02.2021Коментари (5)72173
©
В истинска машина за пари се превърна комикът Димитър Рачков. След успеха, който пожъна с моноспектъла си "Забраненото шоу на Рачков" и с цени на билетите, по-високи от тези на Лили Иванова, актьорът се завръща в ефира на Нова телевизия. Любопитна реклама, която се завъртя на малкия екран разкри, че датата е 7 март, неделя.

В забавния видеоклип актьорът е дегизиран като брадясал корабокрушенец, който лежи в схлупена колиба в гората. Отчаян, Митко чете вестник, който на първа страница съобщава "Халваджиян изрита Рачков". На ръката на Митко има огромна татуировка с надпис "Маги завинаги".

Оказа се, че предаването на Рачков ще се излъчва на гърба не на Цитиридис, а на "Папараци – ново 20" по Би Ти Ви, което се води от бившата житейска половинка на комика Мария Игнатова. Отношенията между някогашните партньори и без това са силно обтегнати, така че това допълнително ще налее масло в огъня. Повече от ясно е, че глуповатите "Папараци" ще бъдат размазани от мощния комедиен заряд на Рачков.

Източници на "Уикенд" разкриха, че златната кокошка на Маги Халваджиян ще прибира като водещ по 10 000 лв. за появата си веднъж седмично. С тлъстия хонорар от 40 000 лв. на месец в пика на финансовия недоимък за актьорското съсловие, Митко ще се бетонира на първото място в класацията за най-високоплатен актьор. Той отдавна се подготвял да води собствено шоу. Предаването трябвало да започне още миналата година, но стартът му се отложил заради пандемията от коронавирус. Тя отмени временно и пътуващия му спектакъл "Забраненото шоу на Рачков".

Първи гост във вечерното шоу на комика ще е колегата му Краси Радков. Напук на очакванията на Слави Трифонов, че именно той ще дебютира като гост в предаването, Митко избрал най-голямата звезда в екипа на Дългия. Краси е водещ на забавното шоу "Златна рибка" в телевизията на Слави "7/8 ТВ". Именно в него гологлавият шоумен обяви, че иска да е първия гост на Митко. "Щях да отида в шоуто на Рачков, което, доколкото знам, ще е веднъж в седмицата. Ама на, покани Краси Радков за първи гост", издаде Слави. Комикът стратегически избрал за старта на новото си шоу най-големия си конкурент Краси.

Рачков и Радков неведнъж са се изявявали на една сцена. След като Маги Халваджиян и Слави Трифонов заровиха томахавката и след дългогодишни съдебни битки се помириха, Дългия даде благословията си Краси да участва в моноспектакъла на Митко "Забраненото шоу на Рачков". Комиците се появиха в комплект на сцената на "Арена Армеец" в компанията на "Ку-ку бенд". Слави обаче отново липсваше.

В продължение на половин година зрителите на "Маскираният певец" и "Като две капки вода" се питаха къде изчезна Митко Рачков. Ководещият на двете забавни предавания, продуцирани от Магърдич Халваджиян, бе разделен със сценичната си половинка Зуека и сменен с Герасим Георгиев-Геро. Комикът се превърна в един от най-загадъчните и най-обсъждани персони в родния тв ефир през последните месеци, а слуховете за липсата му бяха най-разнообразни. Въпреки че от шоуто дебело подчертаваха, че Митко не е уволнен, а временно е слязъл от екран, за да събира сили за нови проекти, интригите заради неговото отсъствие продължаваха. Рачков дори бе заподозрян, че се крие под някой от костюмите в последния сезон на "Маскираният певец". Оказа се вярна мълвата, че миналата есен от Нова телевизия са поръчали на Маги Халваджиян забавно предаване, в което водещ да е някой от утвърдените му тв звезди. Заради успеха на "Забраненото шоу на Рачков", Маги бил категоричен, че само Митко и никой друг може да се справи като водещ на собствено вечерно шоу. Бургазлията е готов със своето голямо завръщане след дълга ваканция.

Преди старта на новия си проект, Рачков завел младата си изгора Анита на екскурзия в далечна Индия. Както съобщихме в предния си брой, красавицата е в началото на бременността си. Шоуменът и гаджето му все още не са коментирали разкритието ни.


Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не е виновен този който яде баницата,а този който ще му я дава.Аз и една стотинка не бих дала за Рачков,а даже и пари да ми дават пак не бих го гледала.
0
 
 
Тези пари ще му ги дават защото ще има реклами.Но ако някой работодател трябва да му плаща, сигурно щяха да го отчетат като грешка ако му дадат и един път минималната заплата.
0
 
 
Днес на лигльовците шоумени ли им казват?
0
 
 
Спасителя на народа или лъжеца на народа. Комуняга долен, не го е срам, че излъга 1000 глупака по средата на епидемия и 6 месеца преди избори да стачкуват. Няма такъв олигофрен. На бюлетината за президент ще нарисувам един космат хой до твоето име, пе*ал.
Aнонимен
на 12.02.2021 г.
+1
 
 
Папараци е Най без Интересното Предаване само простотии ръсят по добре да го спрът.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: