Венци Стефанов: Ако нещата в Ботев (Пд) са истински, клубът няма да има финансови проблеми

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
15:14 / 11.02.2021
9656
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересно изказване за бъдещето на Ботев (Пд) след идването на руския бизнесмен Антон Зингаревич. Босът на "белите" коментира и слуховете, че той урежда мачове.

"Всеки един човек, който се занимава с финансиране на клуб и не е милиардер, има проблеми. В България има два клуба, които нямат този проблем. Лудогорец и ако всичко там е истина в момента - Ботев Пловдив. Дано нещата там са истински. Условията, които са в България, от футбол не може да се печели. Домусчиев може 1-2 години да е бил на печалба, но накрая като тегли чертата вижда, че не е това, което искаш", заяви Стефанов в предаването "Игра в центъра с Вальо Грънчаров", продукция на Palms Bet.

"Сега сме освободили 7 или 8 футболисти. Ако сме уреждали мачове, дали някой от тях нямаше да каже. Нека един футболист да каже. Трябва да си много прост да вярваш в такова нещо. Обръщалки, палачинки - като чуя такова нещо и се нервирам. Славия никога не се е занимавала с такива неща. Тези, дето ги говорят тия неща, да си пият лекарствата", допълни още колоритният член на Изпълкома на БФС.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).