Шефовете на Николай Киров изключително доволни от работата му

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:38 / 08.02.2021
2278
Арда (Кърджали) ще предложи нов договор на Николай Киров. Ръководството на клуба е изключително доволно от работата на пловдивския специалист. Кърджалийци зимуват на 4-о място и са на цели 8 точки от седмия Черно море.

Настоящият контракт на бившия наставник на Ботев (Пловдив) е до края на сезона. Той пое Арда през пролетта на миналата година след освобождаването на Стамен Белчев. Киров не се притесни от това да работи главно с български играчи и постепенно изгради печеливш стил, който качи тима му на четвъртата позиция.

Очаква се Белия да удължи договора си за още един сезон - до лятото на 2022 година. Той вече е имал първоначални разговори с ръководството на клуба, пише "Тема Спорт. Наскоро Киров заяви, че все още е рано да коментира тази тема, тъй като напролет него и тима му ги чакат сериозни битки.

По време на церемонията за Футболист на 2020 година треньорът на "сините" грабна приза за №1 наставник в Първа лига. Киров е доволен от условията в Кърджали и най-вече от близостта до Пловдив. Иначе името му бе замесено около избора на нов селекционер на националния отбор.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).