Йосиф Миладинов: Приключих с чужбина! В Швейцария не можех да се готвя пълноценно

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:03 / 03.02.2021
5885
Пловдивчанинът Йосиф Миладинов, който на 19 декември подобри националния рекорд в коронната си дисциплина 100 метра бътерфлай по време на държавното първенство по плуване в София, иска да постигне още по-добри резултати през 2021 година.

17-годишният талант записа изключителен резултат от 51.08 секунди, което го направи втори в световната ранглиста в тази дисциплина.

Миладинов, който вече заслужи квота за участие на олимпиадата в Токио, бе избран за Спортист №1 на декември в анкетата на спортните редакции. Плувецът на пловдивския клуб "Младост-91" даде днес пресконференция в столицата.

"Доста съм изненадан от тази награда. Благодаря на всички, които са гласували за мен. Важното е през 2021 година да постигна по-добри резултати от миналата. В момента имам лагери с националния отбор, а темата с чужбина е приключила за мен. В Швейцария нямах тази пълноценна подготовка, нямах възстановяване, а тренировките на сухо са доста ефективни за мен. Надявам се да се представя най-добре на тези олимпийски игри, пък каквото трябва ще се случи там. Ако трябва да се ваксинирам срещу коронавируса, за мен няма проблем", каза пред журналистите Йосиф Миладинов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).