Царско село с нов президент, той обясни защо се стигна до промяната

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:33 / 28.01.2021
3584
Елитният футболен клуб Царско село вече има нов президент. Досега тази длъжност заемаше собственикът Стойне Манолов. Неговото място на поста заема Иво Андреевски, който пък до момента работеше като изпълнителен директор. Новият шеф даде подробности относно организационните промени и целите на отбора.

"Вече съм вписан като президент в Търговския регистър. Наложиха се организационни и структурни промени. Хората, които оставаме и ръководим клуба, са същите. Това е структурна промяна, която правим за доброто на футболния клуб, касаеща първия отбор и работата в детско-юношеската школа", заяви Андреевски.

Разчитаме до 1-2 години Царско село да се издържа от продажба на играчи. Имаме един от най-добрите треньори в България, което е цяло богатство в клуба. Тези организационни промени в клуба ги правим във връзка с това, че не приляга на Царско село да се бори за оцеляване. Ако продължим да работим правилно може след 2-3 години да погледнем и към Лига Европа. Важното е всеки ден, с работата си в клуба, да налагаме марката Царско село, така че другите да се съобразят с нас. Това ще стане с последователна и упорита работа", каза още Иво Андреевски.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).