Гонзо за трансфера на сина си в Локо: Не обичам такива работи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:35 / 11.01.2021
7596
"Не обичам такива работи"! Така спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов - Гонзо е коментирал възможността синът му Александър да подсили тима. "Не се бъркам и не искам всички да говорят, че съм го взел, защото ми е дете“, отсякъл Гонзо пред собственика Христо Крушарски и треньорският щаб.

Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, 21-годишният играч бе единственият нов в състава на носителя на Купата и Суперкупата на България за началото на подготовката. Първоначално бе обявено, че той само ще поддържа форма под ръководството на Александър Тунчев и неговите асистенти. Самият треньор обаче е останал доволен от показаното от младока по време на тренировките.

Сашо Иванов е демонстрирал добра техника за солидната си физика и отлично движение по терена. Младокът е бил горещо препоръчан на Тунчев от бившия му съотборник в шампионския отбор на черно-белите Владимир Иванов, твърди "Мач Телеграф". Фугата в момента е треньор на Рилски спортист (Самоков). Именно той върна Александър Иванов на позицията му от юношеските години в Левски - нападател, след като преди това бе използван в халфовата линия.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).