Кристиан Димитров заложен на дузпата в Хайдук, Левски прави опит да го вземе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
09:02 / 11.01.2021
5753
Бившият футболист на Ботев (Пд) Кристиан Димитров може да напусне сегашния си отбор Хайдук (Сплит) и отново да заиграе в родната Първа лига. Тимът на Левски ще използва турнето си в Хърватия, за да се пробва отново за една от старите си цели - именно централния защитник.

Националът е заложен на дузпата, след като неговият Хайдук е разтърсен на всички нива. Отборът разочарова през есенния полусезон, завършвайки едва на 5-ото място във временното класиране и е на цели 16 точки зад лидера Динамо (Загреб), който отново върви уверено към титлата.

Очаква се новият треньор на Хайдук да направи жестока чистка в отбора, твърдят медиите в страната. Той трябва да посочи вратата на цели 15 играчи. Сред тях попада и Кристиан Димитров

В същото време защитникът отдавна е в полезрението на Левски. Преди време "сините" отправиха няколко оферти за него и дори се бяха договорили с бившия му клуб Ботев Пловдив за цената му, но самият футболист отказа да премине на "Герена", а впоследствие бе продаден в Хърватия.

От Левски търсят попълнения в защита, а пловдивчанинът е идеален вариант като години и качества. Стига само този път да приеме предложението им. Иначе той има договор с хърватите до 2023 година, пише "Мач Телеграф". През лятото от Левски се опитаха да върнат у нас и Петко Христов от Фиорентина, но не им се получи.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).