Гонзо: Ще освободим още двама, можем да се намесим в борбата за титлата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
12:21 / 16.12.2020
6598
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов - Гонзо направи коментар за представянето на отбора през 2020 година, като говори за целите пред черно-белите и предстоящата зимна селекция.

"Нашият отбор не може да е недоволен от годината. Спечелихме две купи, намираме се на второ място, играем добре. Имаше сътресения в клуба с напускането на треньора, но годината е добра за нас. Тръгването на треньора ни постави в неприятна ситуация, но Александър Тунчев и другите в щаба се справят за момента. С Христо Крушарски още преди много време сме си говорили, че Тунчев ще е наследник на Бруно Акрапович. Дойде време да се дава път на младите. Тунчев е един от най-добрите млади треньори в България", заяви Гонзо пред Дарик радио и dsport.

Милош Петрович уговорката бе, че ако има предложение от друг клуб, което го удовлетворява финансово, той ще напусне, а ние няма да му правим спънки. Преди последния мач той имаше желание да си тръгне и ние го удовлетворихме. Има още двама играчи, които трябва да освободим. Това е нормално във футбола", допълни още бившият голмайстор.

"В момента сме в добра изходна позиция предвид оставащите мачове. Има още 10 кръга до края на редовния сезон и след това 5 плейофа. Локомотив може да се намеси в борбата за титлата. В момента в Лудогорец има игрово отстъпление и ЦСКА и Локомотив трябва да се опитаме да се възползваме от моментното състояние на разградчани", категоричен е Георги Иванов.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).