Христолов пак обещава пари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:59 / 01.08.2009
4563
Малкото останали футболисти в Ботев чакат да се сбъдне поредното обещание на Димитър Христолов. Президентът даде дума да се разплати поне частично във вторник, след като получи 130 000 лв. от телевизионните права за изминалия шампионат. В същия ден клубът би трябвало да картотекира футболистите за новия сезон. На този етап обаче новите не са подписали договори заради безпаричието в клуба.

Футболистите, които напуснаха клуба, пък вече подписват с новите си отбори. Капитанът Илиян Гаров вчера подписа за три години в Локомотив (Сф). Вратарят Павел Станев пък е във Вихрен.

Прекратилият договора си по вина на клуба в четвъртък Добри Орловски е пред трансфер в Азербайджан. Георги Аврамов пък умува върху предложението на турски отбор, който го кани на проби. Освен че е прекратил договора си с нотариална покана до Христолов, Аврамов има и депозирана молба до Арбитражния съд. В момента обаче Аврамов тренира с Ботев.

Вчера Ботев игра контрола с Металик в Сопот. Тя обаче не бе обявена официално. Ръководството се опасяваше, че ако научат, феновете ще дойдат и ще създадат проблеми. Тенчо Тенев, който е почти сигурният нов треньор, се ослушва и за предложението за пост в клуба от Сопот.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).