Синът на Гонзо може да премине в Славия

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
10:29 / 27.11.2020
4693
Интересен трансфер може да направи новият треньор на Славия Александър Тарханов през зимата. Опитният руски специалист е харесал сина на бившия голмайстор на Левски и настоящ спортен директор в Локо (Пд) Георги Иванов – Александър.

21-годишният футболист вече трети сезон е част от третодивизионния Рилски спортист (Самоков), който също е издържан от Христо Крушарски. Сашо е бил препоръчан на Тарханов от настоящия треньор на "скиорите" Владимир Иванов - Фугата. Руснакът познава Фугата още от предишния си престой в "Овча купел".

Роденият на 29 септември 1999 г. Александър Иванов може да стане третият представител на фамилията, който да запише мачове в родния елит. Бащата на Гонзо носеше същото име и бе една от големите легенди на пловдивския футбол.

Очаква се Тарханов да покани Александър Иванов на проби по време на зимната подготовка, след което ще прецени дали да му бъде предложен договор, твърди "Мач Телеграф".


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).