Подписът на Христолов в анекса на Боби Димитров - автентичен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:05 / 29.07.2009
2824
Подписът на Димитър Христолов в анекса на договора на Борислав Димитров е автентичен. Това е резултатът от графологичната експертиза. Тя е получена в кантората на адвокат Елена Стойчева в понеделник. Става въпрос за документа, чрез който заплатата на бившия шеф, скача от 220 лв на 3 бона.

"Становището е, че подписът е на президента на "Ботев", обяви юристката, която защитава правата на Боби Димитров. На 2 юли първото дело на бившия клубен изпълнителен директор срещу Христолов бе отложено за 30 юли. Тогава президентът на Ботев заяви, че подписът в договора не бил негов. Според адвокат Стойчева, защитникът на Христолов вероятно ще поиска тройна експертиза.

"Видя се, че съм прав. Това беше само размотаване и неуважение към Районния съд. Там има още 8 дела срещу Христолов. В договорите на всеки един от футболистите стои неговият подпис", коментира Боби Димитров. Той допълни, че след като всички дела приключат, документите ще бъдат внесени в прокуратурата. Самият Христолов каза, че до момента не е получавал становище от извършената графологична експертиза.

Най-късно в понеделник в "Ботев" чакат 130 000 лева от телевизионни права. С тези пари босът възнамерявал да внесе нужната банкова гаранция от 50 бона в БФС за старт на първенството. Обещал да плати и на футболистите.

Вчера сутринта изненадващо подготовка започнаха Георги Аврамов и Краси Кръстев. Двамата ще тренират с тима, за да небъдат уволнени дисциплинарно. Те скъсаха договорите си чрез съда. Веднага след това оттеглиха молбите си от Арбитража, но в понеделник депозирали нови.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).