Пепо Пенчев натири ентусиастите пробващи се в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:17 / 27.07.2009
3364
ж временният треньорски триумвират във ФК "Ботев" (Пд), включващ Петър Пенчев и помощниците му Иван Кочев и Лилчо Арсов, предприе през уикенда първата чистка в тима на "канарчетата". До нея се стигна, след като броят на готвещите се на стадиона край Бирената фабрика започна да надхвърля 40 души, и стана почти невъзможно да се водят нормални тренировъчни занимания. Още след заниманието в петък петима от дошлите на проби полеви играчи са били помолени да спрат да губят своето и на щаба на "канарчетата" време. От шестимата вратари, които се събраха на стадиона край Бирената фабрика в средата на миналата седмица, в събота останаха само двама - опитният Румен Попов и юношата Христо Радков.

Изненадващо в "Ботев" (Пд) се завърна левият бек Здравко Станков, който изкара неуспешни проби в новия член на "А" група "Спортист" (Своге), а в четвъртък ще се опита да скъса договора си с "канарчетата" по вина на ФК заедно с Добрин Орловски и Николай Харизанов.

Източник: в. "Труд" - Пловдив



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).