7 юноши с Марица на лагера в Ракитово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:22 / 24.07.2009
2762
Общо 7 талантливи юноши от продуктивната детско-юношескат школа в Кършияка са в момента с представителния отбор на Марица на подготвителния лагер в курорта Ракитово. Старши треньорът на жълто-сините Манол Георгиев взе 4 момчета от набор 1992 и 3-ма от набор 1991-ви на планинската подготовка.

Новите имена в мъжки отбор са доскорошните юноши младша възраст - халфовете Иван Кържев и Денис Хасан, защитникът Найден Рашков и атакуващият халф Георги Бабунов. Компания им правят с година по-големите от тях - халфът Божидар Василев, нападателят Амет Стоянов и вратарят Георги Аргилашки. Последните трима са познати имена още от миналия сезон в „Б", група когато също попадаха в състава на Манол Георгиев.

Осмият юноша, който ще бъде през новия сезон в мъжкия отбор - Стефан Стоянов, има ангажименти с юношеския национален тим на България за международния турнир „Милк Къп" в Северна Ирландия. Селекционерът на държавния ни тим за юноши, родени през 1991 година - Атанас Маринов, изпрати повиквателни на защитника Стефан Стоянов, заедно с друг маричанин - отишлия във Вихрен нападател Петър Иванов.

Юношеският ни национален отбор до 18 години замина за Северна Ирландия вчера, а от утре момчетата ще се пуснат в престижната надпревара, която е от 25 юли до 1 август т.г.

Освен България в съперници на нашите момчета в международния турнир „Милк Къп" ще бъдат юношеските национални отбори на домакините от Северна Ирландия, Дания, САЩ и Израел.

Както е известно други двама маричани получиха наскоро повиквателни, но за младежкия национален тим на България. Селекционерът Иван Колев извика защитника Пламен Крачунов, а в своя щаб привлече лекарят на кършиякалия - д-р Здравко Тарълов - младши. Младежката гарнитура ще участва в Сливен в голям международен турнир с отборите на Зимбабве, ЮАР и Грузия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).