Камбуров: Да ме викнат в националния отбор? Това го слушам от 20 години

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
16:51 / 15.10.2020
5448
Мартин Камбуров бе награден днес за Футболист №1 на 8-ия кръг в efbet Лига. Легендата на Локомотив (Пловдив) заслужи приза след хеттрика си във вратата на Ботев (Пд) при разгрома на ЦСКА 1948 с 5:0.

Ето какво каза Камбуров на пресконференцията за награждаването си:

Благодаря за наградата. Оценили са ме и мисля, че е заслужено след добрия резултат и игра срещу отбора на Ботев. Не деля отборите. Голяма част от кариерата ми е минала в Локомотив (Пловдив). Радвам се на хеттрика си срещу Ботев. Винаги съм казвал, че головете са едни и същи. Най-радващото е, че играхме много добре не само в предни позиции.

Ако трябва да бъде честен, след като се върнах от Китай, си казах, че ако вкарам под 10 гола на сезон, ще се откажа. Миналата година станах голмайстор на първенството. Дори да мина рекорда, няма да се откажа на следващия ден. Имам договор за две години. Аз си върша работата.

Ако г-н Найденов реши да ми прекрати договора след рекорда, това ще е негово решение.

Гледам националния отбор. Доста хора се изказват по темата. Казах, че приключвам и не искам да коментирам. Всеки се изказва и накрая се получава едно голямо нищо. В някои неща има истина, в други няма. Има си треньори и Изпълком. Нека те отговарят пред вас, журналистите. Ако ме викнат в националния отбор? Знам как да реагирам. Това го слушам от 20 години.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).