Силен трус в основен претендент за Първа лига, клубът остана без президент и директор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:10 / 14.10.2020
5078
Силен трус разлюля днес големия фаворит за място в Първа лига от следващия сезон - ФК Пирин (Благоевград). Досегашната шефка на клуба Ива Уорън няма да изпълнява повече длъжността президент. Тя се оттегля от поста, за да се съсредоточи върху семейни ангажименти и други професионални дейности, гласи официалното съобщение от "орлетата".

Ето какво още се казва в съобщението на ФК Пирин:

Клубът остава в стабилно финансово състояние и без дългове. Всички клубни проекти, стартирали под ръководството на г-жа Уорън, ще продължат да се развиват, както досега.

Името на новия президент ще бъде обявено в следващите дни. Техническият директор Греъм Уорън също вече не е част от Пирин. Г-жа Уорън благодари на привържениците на Пирин (Благоевград) за демонстрираната подкрепа към отбора и им пожелава да видят любимия си тим час по-скоро в Първа лига, където е неговото историческо място.

ФК Пирин (Благоевград) сърдечно благодари на Ива и Греъм Уорън за тяхната отдаденост и неуморна работа начело на клуба.

Благодарение на техните усилия, в момента Пирин може да претендира за най-бързоразвиващият се клуб в страната, с отбори, участващи в първенствата на всички нива в родния футбол.

Пожелаваме на Ива и Греъм Уорън здраве и бъдещи професионални успехи!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).