Фенове на Спартак: Плазмодии не ни трябват! Вън Тодор Симеонов и Крум Георгиев!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
17:09 / 28.09.2020
6364
Фенове на Спартак (Пловдив) ясно показаха, че нямат никакво намерение да прекратяват войната срещу двама от шефовете на клуба, видя Plovdiv24.bg. Това личи от изключително остра позиция, публикувана в официалната фенска страница на "гладиаторите" във Фейсбук.

Тя е от името на "истинските привърженици на Спартак" и в нея се призовават Тодор Симеонов и Крум Георгиев да си тръгнат с добро. Не го ли сторят, войната ще продължава.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса текста на феновете на Спартак:

Истинските привърженици на Спартак не искаме Тодор Симеонов и Крум Георгиев да присъстват по никакъв начин в любимия ни клуб. Това да се знае от всички, включително и от някои псевдо фенове от обкръжението на въпросните особи.

Не бъдат ли махнати от нашия клуб войната, с рушащите името на този велик клуб, ще продължава. Ние не робуваме на имена, шефове и поставени лица, те идват и си отиват, но сътвореното от тях остава. Тези думи отново няма да се харесат на някои подложки, но Спартак е на първо място, а не някакви временни индивиди, докоснали се до великия клуб и помислили се за голямата работа.

Плазмодии на нас не ни трябват. Говорете си каквото искате срещу истинските фенове, но вашата няма да мине. Времето ви изтича. НЕ направихте доста, тръгнете си с добро!!!


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).