Марица тръгва идната сряда за лагер в Цигов чарк

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:51 / 15.07.2009
1279
Футболистите на Марица ще тръгват идната сряда /22 юли/ на планирания подготвителен летен лагер на Цигов чарк. Досега клубното ръководство на жълто-сините уточняваше окончателната точна дата, на която тимът ще замине за Балкана. Предсезонната подготовка на Цигов чарк ще продължи две седмици.

Преди да заминат за планинския лагер маричани ще изиграят две контролни срещи. Тази събота те срещат новака в Източната „Б" група - ФК Брестник.

Двубоят засега е насрочен да се играе на стадион „Марица", но има вероятност двата пловдивски тима да се разберат да направят контролата на стадиона в село Калояново. Именно в новака в "Б" група "Брестник" през следващият сезон ще играе досегашния титулярен защитник на кършиякакалии Владимир Байрев, който беше един от най-добрите защитници в тима през последните 2 г.

4 дни по-късно маричани ще изпробват силите срещу традиционния си спаринг по време на подготовките - Гигант /Съединение/, където наставник е бившият ас на Ботев и Локомотив /Пд/ Васил Кръстев, който е и треньор в детско-юношеската школа в Кършияка.

Маричани продължават лятната си подготовка с ежедневни едноразови или двуразови занимания. Тимът тренира всеки ден на клубния си стадион до началото на лагера на Цигов чарк.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).