Моуриньо: Впечатлен съм от Локомотив, по-подготвени са от нас!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (37)
14:51 / 16.09.2020
9772
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо направи доста комплименти на Локомотив (Пловдив) преди утрешния сблъсък между двата отбора от втория предварителен кръг на Лига Европа. Специалния даде видеконференция от Лондон, а контактът му с журналистите стана чрез платформата Zoom.

"Мисля, че настроението в Тотнъм е такова, каквото е в Локомотив след загубата от Лудогорец. Тотнъм и Локомотив нямаха късмет в жребия. Можеше да имаме много по-лесен съперник от Локомотив. Също така имаше много по-лесни отбори от Тотнъм за Локомотив. И двата тима не сме в лесна позиция", заяви Моуриньо.

"Всичко трябва да се реши в един мач. Очаква ни много тежък мач. Ще подходим с уважение. Отиваме с желанието да продължим. Вярвам, че Лига Европа е добра възможност за нас. Футболист на Локомотив, от когото съм впечатлен? Бих казал, че съм впечатлен от отбора, а не от индивидуалности. Смятам, че Локомотив е по-подготвен от нас. Отборът вече изигра няколко мача", каза още Специалния.

Той потвърди, че ще остави в Англия осем футболисти от първия тим на "шпорите", но звездата Хари Кейн със сигурност ще играе срещу Локомотив (Пловдив).


Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).