Жителите на Лъки посрещнаха с аплодисменти генерал Попов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:09 / 13.03.2017
2835
Водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов, кандидатите за народни представители д-р Христо Грудев, Евелина Апостолова, Силвия Хубенова и Пламен Райчев, заедно с областния координатор на ГЕРБ-Пловдив област Розалин Петков се срещнаха със симпатизанти и жители на Лъки вчера.

Водачът на листата ген. Константин Попов бе посрещнат с приятна новина - за двата мандата на правителството на ГЕРБ в Лъки са били инвестирани 14 млн. лв., отпуснати от правителството на Бойко Борисов. С парите са обновени Младежкият дом, центъра, санирани са детската градина, училището, 4 блока и са изградени нови ВиК мрежа и пречиствателна станция.

"Нека на 26-ти март покажем, че ценим хората, които работят и спазват обещанията си. Вярвам, че с вашата помощ ще спечелим Пловдив област и ГЕРБ отново ще управлява", обърна се генералът към пълната зала. Думите му бяха посрещнати с бурни аплодисменти.

"За да се случат обаче хубавите неща в програмата на ГЕРБ, трябва първо да спечелим изборите", каза пред присъстващите кандидатът за народен представител от ГЕРБ д-р Христо Грудев. Той нагледно обясни на хората как трябва да се попълни бюлетината на 26-ти март, за да не бъде невалидна.

"Обяснете на вашите близки и приятели, че първо трябва да маркират номера на политическата сила, за която гласуват, за да е валиден вотът им", посъветва д-р Грудев присъстващите.

Кандидатът за народен представител Силвия Хубенова посочи, че акцент в програмата на ГЕРБ е програмата за младежта и спорта, като се набляга преди всичко на ученическия, а не на елитарния спорт. По думите на Хубенова ГЕРБ е политическата сила, която се справя най-добре с усвояването на еврофондовете. Тя посочи, че в програмния период до 2020 г. средствата, отпуснати от ЕС ще бъдат усвоени на 100 %.

"Надявам се да ни подкрепите на 26-ти март, защото успехът ще бъде за всички нас", заключи Силвия Хубенова.

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Розалин Петков допълни, че 60 % от кандидатите за народни представители в листа са нови лица и едно от тях е Евелина Апостолова.

"Програмата на ГЕРБ е амбициозна и обещаваща, но тя е само една рамка, която позволява да се решат и специфичните проблеми на всяко едно населено място", каза Евелина Апостолова.

"Повярвайте, че ГЕРБ има воля за видими резултати чрез реални решения. Подкрепете партия ГЕРБ на 26-ти март, за да стане животът на всеки от нас по-добър", завърши Апостолова.

"Лъки е нагледен пример за това как двете правителства на Бойко Борисов изпълняват обещанията си", заяви кандидатът за народен представител Пламен Райчев, който е и общински ръководител на местната структура на ГЕРБ. 

Не е трудно да поискаме подкрепа от вас, защото всичко е видимо", обърна се той към хората. Райчев обеща, че ако ГЕРБ е първа политическа сила на 26-ти и направи кабинет, ще бъдат отпуснати 15 млн. лева за рехабилитация на 31 км. от пътя от Лъки до границата с община Смолян, за който вече има готов технически проект. В заключение Пламен Райчев изброи изграденото по време на двата мандата на ГЕРБ - нов център, основно ремонтиран Младежки дом, санирани сгради.

"Надявам се след 2 седмици да дадем подкрепата си за партията, която постигна всичко това през тези 10 години", каза още Пламен Райчев.

Виж коментарите (0)

Още по темата (527):
18.08.2020 Портних обясни какво се е опитал да каже на президента
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.04.2018 Тази е новата пловдивска депутатка
28.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
28.09.2017 Чаровната пловдивска бизнесдама с емоционални думи за оставката си
28.09.2017 Бизнесдама от Пловдив хвърли оставка в парламента
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).