Жители на Първомайско: ГЕРБ знае как да се справя в кризисни ситуации, затова отново ще й гласуваме доверие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:10 / 16.03.2021
1416
Кандидатите за народни представители за 17 МИР Димитър Янев, Николай Стаматов, Петя Шопова, Асен Кичуков, д-р Петя Маджарова, Тошко Делев и представителя на СДС в листата Йордан Кръстанов и областния координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев направиха посещение в Първомайско. Те проведоха срещи с жители на селата Караджалово и Виница и в град Първомай.

Хората изразиха задоволство от присъствието на млади хора в листата и подчертаха, че ГЕРБ е партията, която знае как да се справя в кризисни ситуации, затова отново ще й гласуват доверие на предстоящите избори.

"Знам, че ще спечелим с вашата подкрепа, защото в листата ни има хора от всички общини в областта-знаещи и можещи, които ще защитават интересите на хората от малките населени места, коментира по време на срещите Георги Мараджиев.

Той заяви своята убеденост, че както и досега партия ГЕРБ ще продължи да работи за солидарност и подкрепа на хората в нужда, както и за условия за добър живот във всяко населено място, независимо от големината му. Мараджиев подчерта, че няма как общините да се развиват без подкрепата на правителството и даде пример с отпуснатите от Министерски съвет в края на 2020 над 13 милиона за общините в област Пловдив, които ще отидат за инфраструктура и справяне с последици от бедствия и аварии.

"Аз съм земеделец, един от вас и добре познавам проблемите, с които се сблъсквате. За това ни се доверете, защото аз ще работя с цялото си сърце да защитя вашите интереси и за развитие на земеделието като цяло“, с тези думи се обърна към хората, дошли на срещите представителят на СДС Йордан Кръстанов.

По думите му, за да се съхрани българското село трябва да бъдат насочени пари към малките населени места, а това е приоритет в управленската програма на ГЕРБ за следващия мандат. Той подчерта, че във връзка с подпомагането в сектор Земеделие за периода 2017-2021 субсидиите към земеделските производители общо за област Пловдив надхвърлят 790 млн. лева.

"ПП ГЕРБ е единствената партия без алтернатива. През годините на управление е показала, че може да осигури стабилност и да защитава националния интерес и интереса на българските граждани. За това единствения избор на 4-ти април е да изберем номер 28 в бюлетината“, призова кандидатът на община Първомай Асен Кичуков.

Виж коментарите (0)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).