Затварят млечната кухня в Куклен, редуцира се общественият транспорт

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
14:51 / 14.03.2020
4976
Поради необходимост от предприемане на мерки за предотвратяване и ограничаване на разпространението на COVID – 19 и на други вирусни заболявания, с цел осигуряване  здравето на децата, със заповед на кмета на Община Куклен Мария Белчева се преустановява  работата на Млечната кухня от 16.03.2020 г. /понеделник/ , до 29.03.2020 г.

Продължава контролираният достъп до общината, с цел избягване струпване на граждани и предпазването им.

За срок от две седмици се редуцират курсовете на автобусите на фирмата- превозвач обслужваща Община Куклен. Информация за спрените курсове ще бъде осигурена на Автогара "Родопи“ и на телефона на билетните каси: 032/657-828

Временният оперативен щаб за превенция и оценка на риска е под прякото ръководството на кмета Мария Белчева и работи съвместно с Регионална здравна инспекция – Пловдив, Областния управител на Област Пловдив и директора на ОДМВР – Пловдив за постигане на максимална ефективност в отговор на разпространението на новия коронавирус COVID-19 в община  и да създаде необходимата организация за осъществяването на контрол по изпълнението на разпоредените мерки. При извършените проверки днес, не са установени нарушения, съобщават от Щаба.

 "Искам да призова всички граждани на община Куклен да продължават да  спазват мерките максимално стриктно, да бъдем по-отговорни и дисциплинирани. Само така ще защитим себе си и околните. Благодаря на гражданите за тяхната добросъвестност и затова, че  до момента спазват мерките за превенция и сигурност. Молбата ми към гражданите, които са под карантина е да я спазват стриктно, защото това е отговорност към всички.“, подчерта кметът Белчева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).