Зам.-кмет на Раковски за битото дете: Пълна измишльотина!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
08:52 / 07.08.2015
2942
Заместник-кметът на Раковски Божидар Стрехин определи като измишльотина информацията, че 6-годишно дете е било вързано и заключено в тъмна стая от свещеник в католическия храм "Пресвето сърце Исусово" в Раковски. Според него малкият Енрике има проблеми с възпитанието.

"Не съм разговарял със свещеника, но съм убеден, че това нещо не се е случило. За шамар съм готов да повярвам, но за връзване на ръце с тиксо и вкарване в тъмна стая - това е абсолютна измишльотина", заяви в предаването "Тази сутрин" по bTV Стрехин.

Майката твърди, че няколко часа след побоя отец Димитър признал пред нея за направеното. 

"Преди около 10 дни детето за пореден път влиза в католическия приют и за пореден път показва своята гаменщина, като за капак подпалва и стаята на един от хората, които са в приюта. В неделя свещеникът чрез една от неговите помощнички е извикал детето в църквата да обясни и за пореден път детето е напсувало свещеника. Не са му издържали нервите и му е ударил един шамар", обясни заместник-кметът.

"Къде е възпитанието на това дете? Всички хора са вдигнали ръце от него. Учителките в детската градина са вдигнали ръце, всички съседи, просто това дете като дойде на детската площадка да играе, всички деца бягат, никой не иска да играе с него", твърди Стрехин.

Той допълни, че хората в Раковски са настръхнали и искат да организират шествия в подкрепа на свещеника отец Димитър. Той е 8-9 г. свещеник в тази енория, тотално промени църквата, направи революция, каза още Божидар Стрехин.


Виж коментарите (8)
Още новини от Регионални новини:
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).