Закопчаха гаменчетата, разбивали кафе автомати

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:37 / 14.12.2017
2720
В резултат на професионални действия асеновградски криминалисти разкриха извършители на серия взломни кражби от кафе автомати. Първоначалното разследване стартирало по три досъдебни производства от края на миналия месец за разбити и обрани монетници на вендинг машини в Асеновград. На 12 и 13 декември подобни посегателства били извършени и в селата Червен и Долнослав, а междувременно от хладилна витрина на магазин в село Тополово били откраднати безалкохолни напитки и бира. Общата стойност на щетите от кражбите възлиза на около 4000 лева. 

В хода на работата полицейските служители влезли в дирите на четирима млади асеновградчани - 21-годишен и трима 19-годишни. Допълнително са събрани доказателства, че в единия от случаите съпричастност има и 19-годишен жител на Стара Загора. След доклад на материалите в Районна прокуратура - Асеновград, на петимата извършители са повдигнати обвинения, взета им е 72-часова мярка за задържане.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).