Задържани са крадци на ''Москвич''-и от Пловдивско

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:13 / 12.03.2005
2302
Двама мъже, заподозрени в кражба на осем ”Москвич”-а, са задържани в ареста на ОСС-Пловдив. В ареста са и двама собственици на пунктове за изкупуване на старо желязо, където колите били предавани за скрап.
Всички откраднати автомобили са били в движение и са противозаконно отнети от територията на І РПУ, ІІ РПУ и V РПУ в Пловдив от М.В. (24 г.) и Й.Н. (29 г.) от село Йоаким Груево. След кражбите двамата мъже са разфасовали колите и са ги предавали за вторични суровини в два пункта в село Говедаре. При извършените на 8 и 9 март полицейски проверки в тези пунктове, чиито управители са В.Г. (41 г.) и А.М. (23 г.), са открити 6 купета на откраднатите москвичи. Служителите от І РПУ са намерили още регистрационни табели на две от колите в различни местности. При претърсване в домовете на М.В. и Й.Н. в Йоаким Груево са иззети регистрационни табели, множество вещи и части от тези автомобили. При проверките полицаите са установили, че документи за произхода на предаваните моторни превозни средства не са били изисквани и в двата пункта за скрап в Говедаре.
Plovdiv24.com писа и за други кражби на "Москвич"-и: Заловени са трима младежи от Пловдивско за кражба на ''Москвич'', РДВР-Пловдив: Откраднатите и разфасовани осем коли са били в движение.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).