Водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област посети Баня

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:38 / 13.03.2017
2414
Водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област генерал Константин Попов, кадидатът за народен представител Данка Люртова и кметът на Баня Стамен Гешев се срещнаха със симпатизанти и жители на курортното градче Баня. 

"Вотът на 26-ти март ще определи развитието на България за следващите 15 години", заяви пред препълнената зала генерал Константин Попов. 

Той поясни, че според управленската програма на ГЕРБ минималната работна заплата става 650 лева, а средната - 1500 лева. 

"Цифрите са базирани на икономически разчети, а пенсиите ще се вдигат регулярно с доходите", изтъкна генералът. Той посочи, че в момента светът е в повратна точка и страната ни трябва да избере посоката си. 

"Нека да гласуваме така, че да живеем с чест и достойнство в европейска държава с правила и справедливо общество", призова генерал Константин Попов и думите му бяха посрещнати с ръкопляскания.

"Специален акцент в програмата на ГЕРБ е финансирането от бюджета на подмяната на ВиК инфраструктурата в населени места като град Баня - с население от 2 000 до 10 000 души", обяви кандидатът за народен представител Данка Люртова. 

Тя подчерта, че ако ГЕРБ стане първа политическа сила и направи правителство, ще бъде разширена и програмата за саниране, като в нея ще се включат и еднофамилни сгради. 

"Внесла съм проект за реконструкция на 2 улици в Баня", каза още Люртова. Тя напомни, че дойде ли БСП на власт - еврофондовете спират - практика, която се наблюдава при всички правителства на левицата. 

"За да се развива Баня е необходима държавна помощ и средства от европейските фондове", категорична бе Данка Люртова. "Гласувайте на 26-ти март с №11 за по-добър живот на нас и нашите деца", обърна се тя към хората.

"За година и половина откак съм кмет единствено Данка Люртова ми е подавала ръка и ми е помагала за решаването на проблемите". Това обяви кметът на Баня Стамен Гешев. Той припомни, че по предложение на Люртова са отпуснати 150 000 лева за почистване и реновиране на 137 дка от парка в Баня, изграден преди 40 години. 

"Надявам се, ако изкачи следващото стъпало и влезе в Народното събрание да получаваме още по-голяма помощ от нея", отбеляза градоначалникът. 

И той, и Данка Люртова, опровергаха слуховете, нарочно пускани от опоненти, че ще се продава парка в Баня. 

"Нито аз, нито кметът ще допуснем да се продаде и сантиметър от парка. Той е със статут публична общинска собственост, а общината няма право да продава терени с такъв статут", изтъкна Люртова. Според нея най-голямото опасение е, че на изборите на 26-ти март работата с преференции ще доведе до много невалидни бюлетини. 

Тя посъветва хората да гласуват с номера на бюлетината на партия ГЕРБ - №11, защото тогава ГЕРБ Пловдив област ще има 5 депутата. 

"Който разбира, да слага преференции, но нека гласуването с №11 да е повече", призова кандидатът за народен представител Данка Люртова. В края на срещата жителите на Баня се напреварваха да вземат картички със снимка и автограф от генерал Попов и му

Виж коментарите (0)

Още по темата (527):
18.08.2020 Портних обясни какво се е опитал да каже на президента
02.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
05.04.2018 Тази е новата пловдивска депутатка
28.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
28.09.2017 Чаровната пловдивска бизнесдама с емоционални думи за оставката си
28.09.2017 Бизнесдама от Пловдив хвърли оставка в парламента
Още новини от Регионални новини:
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села
Голямо пловдивско село ликува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).