Владимир Маринов в Съединение: Аз няма да се скрия зад партиен лидер - продължавам да работя в региона си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:38 / 17.04.2013
1982
"Аз няма да се скрия зад някой партиен лидер - заставам пред вас, не ме е срам от миналото, но няма да позволя и да ме е срам от бъдещето. Разбирам политиката като постоянна работа, не като предизборна кампания. Продължавам да работя в региона си". С тези думи водачът на листата на ЛИДЕР в Пловдив област Владимир Маринов изправи хората на крака в читалището в град Съединение. В последвал откровен разговор с голямоконарци той бе категоричен, че чудеса няма да обещава, но ще се ангажира с едно - жителите на Пловдивско да имат възможността да работят, да има повече работещи предприятия, повече заетост. 

Представителите на ЛИДЕР разкриват 500 работни места в цялата страна до края на предизборната кампания-12 май като част от реалните си действия за съживяване на българската икономика, стана ясно на срещата в Съединение. Само за два дни - на 12 и 13 април, са назначени 170 души. Самият Владимир Маринов е завършил Международни икономически отношения в Москва и развива активен бизнес в областта на туризма и земеделието като обработва 10 000 декара с насаждения и дава хляб на над 200 души.

"През последните години се наслушахме на гръмки обещания. Реално обаче бе ликвидирано 95 % от родното производство, малкият и средния бизнес бяха смачкани. Стана така, че внасяме стоки, а не произвеждаме, зависими сме във всичко и сме най-бедната нация в Европа", заяви Маринов. 

Той не скри тревожната статистика, че през последните 4 години са закрити над 100 000 фирми, 650 000 души са останали без работа като над 40 % от младите хора в България са без препитание. 

"Стигнахме до дъното, защото доктори се занимаваха със земеделие, агрономи - с енергетика, инженери - с туризъм. И всички обещаваха. Мен вече ме питаха медиите: "Г-н Маринов, вие в ЛИДЕР с колко ще увеличите пенсиите. Аз на шега попитах: А другите колко обещават? Отговориха ми: 40 %. Аз се засмях и казах: Тогава ние обещаваме 80 %. Но, това е несериозно, уважаеми голямоконарци. Ще е поредната лъжа. Защото е ясно, че пари в бюджета няма. Ние днес няма да обещаваме неизпълними неща. Време е да сложим край на популизма, на напразното говорене и да дадем възможност на хората, които реално работят и създават работни места - да продължат", посочи Владимир Маринов.


Виж коментарите (2)

Още по темата (455):
02.05.2023 Плащаме 4400 евро на Местан и ЕСПЧ, защото Изборният кодекс не му дава да агитира на майчин език
17.01.2014 Еврокомисия ще разследва сигнали от ГЕРБ за купуване на гласове от ДПС
19.10.2013 Костинбродският кьорфишек, или как рибата излезе цаца
18.10.2013 ГЕРБ излезе с декларация по случая "Мултипринт"
14.10.2013 Повдигнаха обвинение на бившия главен секретар на МС за костинбродските бюлетини
17.09.2013 Бойко: Станишев е финансирал предизборната си кампания с пари на Пловдивския панаир
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).