Владимир Маринов към кандидат на ГЕРБ: Щом търсиш своята победа в грешките на другите, значи няма какво да покажеш

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:12 / 02.08.2011
1877
"Това, че кандидатът на ГЕРБ припозна в лицето на БСП своя най-сериозен опонент е важен знак. Но когато един политик тръгне да търси своята победа в грешките на другите, означава едно - слабост. Такъв кандидат просто няма какво да покаже, няма собствени идеи. А избори се печелят като предлагаш идеи и работиш те да се реализират". Това заяви независимият кандидат за кмет на община "Родопи" Владимир Маринов в отговор на коментара на издигнатия от ГЕРБ Пламен Спасов, че шансовете му да спечели срещу БСП наесен нараснали след излизането на двама кандидати на изборите - на Йордан Шишков като претендент на БСП и на Владимир Маринов като независим.

"Подкрепата, която получавам със всеки изминат ден ме убеждава, че не съм допуснал грешка с явяването си на изборите като независим кандидат за кмет. При срещите ми с хората обсъждаме програмата за управление на общината, която ще представя до две седмици", каза още Владимир Маринов. "От мен политически интриги или разкази за вътрешнопартийни битки - не очаквайте. Това, което ме интересува и за което ще говоря, и ще работя - е община "Родопи" и хората на община "Родопи", заключи Владимир Маринов.

 


Виж коментарите (4)
Още новини от Регионални новини:
Караянчева в Брезово: Чрез краткотрайни решения на политическите ...
Мъж загина при нелеп инцидент до Пловдив! Съседи: Чухме взрив!
Шест пловдивски села ще имат нови улици
Извънредна ситуация край Пловдив
Страховита буря удари един район на Южна България
Мощна спецоперация на пътя между Пловдив и Пазарджик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).