Вежди Рашидов: Време е за победа, Бойко Борисов 3 пъти е спасявал България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:15 / 29.03.2023
2611
"Време е за победа, България се нужда е от много сериозни хора за управлението и те са в ГЕРБ-СДС. Да гласуваме с разум в неделя и да прекратим двегодишното шоу и безвремието, в което ни остави “Промяната“. Само ГЕРБ-СДС може да стабилизира държавата, така както три пъти Бойко Борисов я е спасявал от кризите“. Това каза водачът на листата на ГЕРБ – СДС за 17 МИР област Пловдив Вежди Рашидов.

В Карлово с него бяха областният координатор Георги Мараджиев и кандидатите за народни представители Данка Люртова и Йордан Кръстанов. Пред представителите на коалиция ГЕРБ-СДС хората споделиха своите притеснения от безотговорното и некомпетентно двегодишно управление на "Промяната“, което изпразни джобовете им и хвърли страната в бездната на последващи кризи. Те изразиха надежда, че това ще се промени съвсем скоро и България отново ще бъде управлявана компетентно и стабилно, с мисъл и грижа за всеки човек.

"Държавата ни е в тежко финансово, икономическо и социално положение. Противопоставянето между хората е голямо, омразата е водеща за нашите опоненти. Затова съм сигурен, че българските граждани на 2 април ще сложат край на експериментите на политиците – еднодневки и ще изберат коалиция ГЕРБ –СДС, защото страната ни се нуждае повече от всякога от стабилност, хората от сигурност, а политическият живот от лидери с опит и държавническо мислене“, коментира Георги Мараджиев.

"В политиката съм, защото България ми е мила. Направил съм много и в изкуството и като министър. Съзиданието трябва да продължи, за да имаме спокойна държава и щастливи хора“, каза още Рашидов.

Той подчерта, че е време кризата да бъде овладяна и да се въведе ред в хаоса във всички сфери, а това може да стане само с редовно правителство на ГЕРБ-СДС. "Ние знаем и можем да носим отговорност“, изберете правилният номер – 2“, призова Вежди Рашидов.

Признание за неговия труд по време на срещата дойде и от Асоциацията на българските градове и региони, която му връчи почетен плакет и специална грамота за заслугите му за развитие на културата и изкуството в в цяла България. Награда връчи председателят Ергин Емин.

Виж коментарите (5)

Още по темата (817):
28.04.2024 Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
17.04.2024 Главчев към Радев: Нямам доверие на двамата министри, предложени за смяна
07.04.2024 От ПП-ДБ призовават Радев да не подпише указа за служебен кабинет
07.04.2024 Лена Бориславова: Служебният кабинет е провокация към ПП
28.06.2023 Трифонов: Всички, които са гласували за ПП-ДБ, всъщност са гласували за Бойко Борисов
24.06.2023 Ето колко струваха последните избори на партиите
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).