ВМРО закри кампанията си в Пловдив област в града на Апостола на свободата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:51 / 02.04.2021
1661
ВМРО закри предизборната си кампания в 17 МИР Пловдив област в града на Васил Левски - Карлово. Водачът на листата на патриотите инж. Владимир Кисьов проведе срещи с граждани от Карлово, Сопот, Клисура и Калофер- градове, в които изконните български традиции се съхраняват най-силно.

"Основната визия на ВМРО е да поддържаме ревностно нашите традиции, да се развиват съвременните патриоти- хората, които произвеждат, особено тези от малките производства. Направих много срещи с хора в областта и не съм от тези, които ще дойдат сега и след 4 години пак. Категорично заявявам, че за мен фамилията, рода и кръвта са най- важни", заяви инж. Кисьов.

"Трябва успели в своята област да влезем в политиката, за да тръгне България напред. Многократно повторих, че е важно да има лоби в парламента от депутати от Пловдив и областта, защото трябва да мислим 10- 15 години напред. И през тези години ще трябват подготвени експерти, които да защитават новите проекти. Винаги съм казвал, че всичко започва и свършва с политиците. Не може човек от Петрич да води листа в област Пловдив.

Важно е повече местни хора, които познават проблемите в областта да влезнат в парламента, да сме близо до хората и заедно да решаваме проблемите. Ние винаги оставаме тук. В следващия парламент трябва да направим център- дясно управление, затова и моето условие пред г-н Каракачанов бе да не се коалираме с БСП. Сега хората трябва да ни подкрепят за всичко, което направи ВМРО в последните години. Ние трябва да продължим. Когато спре музиката трябва да има стол за нас", категоричен е инж. Кисьов.

След срещите си с гражданите инж. Кисьов се поклони пред паметника на Апостола на свободата Васил Левски.

Виж коментарите (0)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).