В Карлово отдадоха почит на Апостола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:59 / 19.02.2014
1525
Народният представител от ПП ГЕРБ Пловдив област Николай Петков и общинските съветници д-р Красимир Колев и Николай Паунов сведоха глави снощи пред паметника на Апостола в родното му Карлово. 

"За мен Дякона е икона, той е несравним и непобедим. И не само на този ден, но и винаги трябва да следваме заветите му", коментира Николай Петков преди церемонията. 

Хиляди карловци дойдоха във вторник вечер пред паметника на Апостола, за да почетат паметта му. На 19-и февруари се навършват 141 години от обесването на Васил Левски. В словото си кметът на Карлово Емил Кабаиванов подчерта, че "Левски винаги ще остане жив в сърцата на всички българи, а в наши дни се осъществява и мечтата му да бъдем част от другите европейски народи". Десет минутни илюминации озариха небето над Карлово в памет на великия син на България.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Нов инцидент с млад мъж зад волана в Пловдивско!
Цвета Караянчева присъства на честването на 156 години от рождени...
Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може...
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).